oproep pilootprojecten ‘publieksbemiddeling en digitale media’

29 Jun

Schermafbeelding 2014-06-29 om 10.25.02BAM en LUCA School of Arts werken samen om organisaties voor beeldende kunst te ondersteunen bij het realiseren van projecten met de focus op ‘publieksbemiddeling en digitale media’. Projectvoorstellen kunnen bij BAM ingediend worden.

Organisaties voor hedendaagse beeldende kunst kunnen projectvoorstellen met de focus op publieksbemiddeling en digitale media indienen bij BAM. Deze worden vervolgens voorgelegd aan LUCA. Per voorstel zullen BAM en LUCA bekijken of er mogelijkheden zijn om hiervoor samen een project op te zetten met een projectteam van één of meerdere studenten van verschillende opleidingen, gekoppeld aan een begeleider bij de instelling en een externe begeleider. Voor de studenten kan dit project worden uitgewerkt in de vorm van een opdracht, stage of eindwerk.

Meer info vind je hier

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: